Thursday, May 6, 2010

Unistuste printsess - The End

Tibi viis 2 allesjäänud naisekandidaati oma koju Belgiasse. Näitas neile seal oma uhkust ja varandust, firmasid ja tehnikat. ATV koha pealt sai Tibi Kristelilt kohe pähe, Kristel teatas, et see polegi ATV, „mul on endal ATV, need on täitsa erinevad asjad“. Sellepärast oli Tibi pärast Kristeliga romantilisel paadisõidul mööda kanaleid ka küllalt külm, kuigi Kristel vastas jaatavalt isegi vastusele, kas ta tahab Tibiga abielluda. Oma kodus korraldas Tibi peo, kuhu olid kutsutud tema sõbrad ja vend. Tüdrukud pandi nagu liha letti, et teised mehed otsustaksid, kumb neist Tibile paremini sobib. Kõigi arvamus oli loomulikult, et Kristel, aga Tibi ise kahtles endiselt. Kristel käitus meeste seltskonnas tõesti kuidagi vabalt, aga Maarja oli endassetõmbunud ja tõsine.
Hiljem läksid Tibi ja Maarja viimasele kohtingule Belgia kõige uhkemasse restorani. Neil oli tõsine jutuajamine, kus mehe või naise asemel öeldi „auto“: mulle meeldivad kiired ja ilusad autod või midagi sellist. Maarja oli juba päris hädapidur, nagu karpi tõmbunud ja ei julgenud enam midagi rääkida ega teadnud, kuidas olla. Eriti naljakaks läks, kui Tibi ladus lauale kingituse Maarjale – karbi, milles võis olla kihlasõrmus. Maarja ei julgenud pikalt seda avada lasta, et äkki peabki kohe nüüd Tibile „jah“ ütlema. Lõpuks, kui Tibi karbi lahti tegi, olid seal hoopis ülikallid kõrvarõngad, mille Tibi pettunud Maarjale ise kõrva pani. Ja peale seda üritas Tibi Maarjat teist korda ja taas ebaõnnestunult suudelda. Peale seda oli nende õhtusöögil kiire lõpp.
Tibi tuli viimasele kohtumisele koos uhke sõrmusega. Sellest võis järeldada, et Maarja sai juba oma juveelid kätte, printsessiks peaks saama Kristel. Ja ta valis ikkagi Maarja! Hull mees. Omal veel mingi rase naine kuskil ootamas, nagu väidetakse. Karjuv ebaõiglus! Maarja sai kõrvarõngad ja sõrmuse! Lisaks pakkus Tibi Maarjale klaasi: kui selle vastu võtad, on see märk, et sa oled nõus suhtega edasi minema. Ja Maarja oli valmis. Happy End. Kuigi see oli algusest peale selge ja näha, et Tibile meeldib Maarja ja ta valib oma printsessiks selle neiu, lootsin mina, naiivne, ikka kuni lõpuni, et äkki juhtub ime ja mõtleb ümber. Et sõbrad ja vend panevad mõistuse pähe. Ja oleks vähemalt mingigi üllatus kogu sellel läilal saatel. Esimene hooaeg oli igal juhul palju parem.

No comments:

Post a Comment