Wednesday, March 17, 2010

Unistuste printsess II

Lõpuks oli aega eelmisel nädalal nägemata jäänud saade ära vaadata ja siis kohe tänane saade otsa. Dimi kõlas nagu Tibi. Kui Tibi tüdrukud ööklubisse kutsus ja nad pidid omavahel otsustama, kes läheb, oli kahesest peoleminejate seltskonnast väljajäänud Kristel nutu äärel: „Aga mina tahtsin ju peole minna...“ See jäi natuke arusaamatuks, kui need tüdrukud, kes peole ei saanud, hakkasid villas saadet järele tegema. Seal oli palju selliseid momente, mida saates näidatud ei olnud, aga mida tüdrukud, kes päevad läbi koos olid, teineteise kohta teadsid. Nii oli üllatav vaadata, kuidas muusika mängima pannes hakkas Tibi kehastanud iludus Juliale Maarjat kehastanud tüdruk külje alla pugema, mina sellist pugemist varem küll näinud polnud. Kuigi Maarja otse kaamerasse öeldud kommentaarid olid küll sellised, et oh kui armunud ma olen, ta nii meeldib mulle.
Tänases saates kutsus Tibi Kristeli ratsutama, kui Kristel küsis, kuidas talle ratsutamine meeldib, vastas Tibi: „See pole minu jaoks...“ Väga kummaline käitumine, ise valib ala ja siis pirtsutab. Pärast tunnistas ka Kristel, et on Tibist väga sillas, tõeline mees, mitte midagi pole puudu. Minu meelest jääb välimusest ikka väga kõvasti puudu, aga noh ega nad seal ilmselt ikka nii väga mehe välimuse peal väljas pole. Nagu ütles hääl kaadri tagant: Kristel kinkis Tibile oma südame. Kaatri peal sai juba päris nalja, seal oli näha, kuidas tüdrukud käperdamise ja Tibile lähedalolemise pärast konkureerima hakkasid, et kes talle kõige lähemale poeb või kes kallistada saab. Maarjal õnnestus Tibile isegi jalaga õrna kohta virutada.
Eriti hea oli Tibi vastuvõtmine tema oma majas. Tibi tuli hommikul ootamatult kohale, tüdrukud olid just voodist tõusnud, kes pidžaamas, kes muus pesus, loomulikult meikimata. No ma ei tea, jooksnud siis kähku oma tubadesse tagasi, peale seda, muidugi, kui „tere“ öeldud, aga selline asi, et minna inimesest lihtsalt kui tühjast kohast mööda, väites ise, et nad on temasse kõrvuni armunud ja hoolivad temast, oli ikka täitsa matslik. Aga eks eestlased olegi oma juures sügavalt matsirahvas. Ma oleks sellise käitumise peale kogu kamba oma majast välja peksnud. Lõpuks vabandatigi sellega, me pole meigitud ja korras, kuidas ta niimoodi ootamatult tuleb. Tibi pidi ennast isegi niimoodi alandama, et oma kööki kohvi küsima minema.
Maarja luuras, kuidas Natalja ja Tibi joogat tegid, oli täitsa endast väljas, et seal kasutatakse sellist keha painutamist ja seksikaid poose ja et Nataljal on võimalust Tibi puudutada. Kristel oli tõeliselt solvunud, et Natalja ei „avaldanud“, millest nad Tibiga rääkisid. Tibile korraldati Eesti pidu. Tibi: „Eesti toit on väga hea,“ ja jookseb oksendama. Eesti pidu läks vahepeal päris piinlikuks ära, siis oli ainus, kes väärikust suutis säilitada iludus Julia. Väljaviskamine polnud väljavisatutele endile üldse tragöödia, nutma hakkasid hoopis nende „sõbrannad“. Ei tea, võib olla pingelangusest, et üks konkurent jälle vähem. Ja eks need väljalangenud said ka hiljem alles aru, mis juhtunud on, kui šokk nendeni jõudis, et nad polegi enam villas, vaid varunaiste majas. Varunaiste maja sissetoomine oli täitsa huvitav moment, et võib olla Tibi mõtleb ümber ja tahab teid saatesse tagasi. Elagu kõikvõimas kuningas Tibi!

No comments:

Post a Comment