Wednesday, April 28, 2010

Unistuste printsess VIII

Maarjal oli väga ebaromantiline kohting Tibiga mägedes. Sinna oli raske pääseda ja ebamugav seal olla. Maarja võttis käsile oma võrgutamistaktika, hakates Tibile oma kätelt süüa pakkuma, mispeale Tibi vastas sellega, et hakkas Maarjale vägisi toitu suhu toppima. Tibi on ikka hullult arg mees, kaadritaguse häälega teatas ta, et oleks tahtnud Maarjat suudelda, aga selle asemel „kohmetuti“ ja hakati lollitama. Kristeliga oli normaalsem kohting, seal ikka räägiti ka, aga millenigi jälle ei jõutud. Räägiti hoopis oma rasketest lapsepõlvedest.
Juba mitmendat saadet järjest oli kõige toredam kokkusaamine Agnesega. Täna teenis Agnes ära selle au, et Tibi kutsus ta enda juurde koju. Luksuslik korter, ilus õhtu, kui ainult nad ise süüa ei oleks pidanud tegema, see natuke labastas asja, ja kõige lõpuks südamest südamesse jutuajamine. Agens oma vahetu lihtsuse ja naerusuuga tõesti lihtsalt võlub ära. Tibi suutis ta koguni nii ära võluda, et Tibi saatis võttemeeskonna minema, et saaks Agnesega intiimselt rääkida.
Peale seda oli kohe huvitav teada, mis reageeringud teiste tüdrukute poolt tulevad, kui nad teada saavad, et Agnes sai Tibiga tõeliselt omaette olla. Neid reaktsioone kahjuks ei näidatudki. Peale reklaami toimus kohe tseremoonia. Esimesena sai klaasi Kristel, kes oli minu silmis kindel väljalangeja. Ja üllatuslikult osutus Tibi jaoks selleks, kes peab lahkuma, jälle Agnes. Ilmselt pani jälle mööda, lõpuks valib oma saateprintsessi ära, aga hakkab ikka Agnesega liini ajama. See lahkumine oli tõesti südamlik, vähe ei puudunud, et oleks nutma hakanud. Esimene tüdruk, keda Tibi pikalt isiklikult ära saatis, läks talle tuppa järele ja pidas pika kõne, vabandas ning üritas lohutada. Isegi Tibi emalt oli Agnesele kingitus. Ei tea, mis see Agnes seal Tibi pool sellist korda saatis, mis lindile ei jäänud ja mis Tibi nii radikaalse otsuse tegema pani.

No comments:

Post a Comment