Thursday, April 22, 2010

Unistuste printsess VII

Tibil oli hästi armas kohtumine väga armsa Agnesega, kelle Tibi ühe korra juba ära põlgas, kuid hiljem halastas ja villasse tagasi lasi. Seda oli tore vaadata, kuidas rikas inimene lihtsatest asjadest rõõmu tunneb, hoopis teisiti näeks asi välja, kui see olekski nende noorte argipäev, et peavad käima mööda agulitänavaid, ahve vaatama ja pargipingil burksi sööma. Agnes hakkas isegi mind oma positiivsuse ja lihtsusega võluma, hästi armsalt lapselik oli.
Teine kohting oli uue tüdruku Katriniga, kelle suhtes Tibil olid kõige suuremad lootused. Saade oligi suures osas pühendatud Katrinile kui uuele persoonile. Katrinit näidati naljakalt mööda linna kõndimas, igasugustes naljakates poosides passimas. Muidu täitsa kena naine, aga liiga suure ja häiriva ninaga. Õhtul käisid Tibi ja Katrin romantilises vanaaegses lossis söömas. Siis hakkas Tibi Katrinit täitsa kartma, kui Katrin liiga palju pläkutas ja oma tunnetele sõnaliselt liiga palju voli andis. Tibi sai aru, et Katrin on temasse armunud, Katrin seda omaette olles kaamerasse küll ei tunnistanud, et ta on Tibisse armunud, kuid õhtusöögi ajal mainis Tibile siiski, et talle meeldivad Tibi silmad. Tibi kommenteeris väga hästi seda kohtumist, et Katrin kuidagi nii häiris teda, et ta oleks tahtnud Katrini üle müüri alla visata. Kuidagi oli tunda jah, et Tibi tundis ennast väga ebamugavalt, varasemate kohtumiste puhul teiste tüdrukutega on ta ennast ikka vabamalt ja paremini tundnud, nüüd aga oli täitsa kammitsais.
Saate teises osas läks asi päris õudseks. Tüdrukutele hakati õudset tantsu õpetama. See oli mingi segu posti- ja sületantsust, nägi tõesti õudne välja. Peets tahtis näha, kas „naine suudab Tibi võrgutada“. Sellise jubetantsuga ei saa kedagi võrgutada, see paneb inimesed minestama. Oma tantsu kohta ütles Katrin: Ma hoidsin ta pilku. Tibi kommenteeris Katrini tantsu: Naljakas, ta vaatas mind väga pingsalt. Tibi nautis hoopis kõige vähem tantsulise Kristeli pilku.
Väljasaatmisel oli tõesti „üllatus“, et ära saadeti alles saabunud Katrin. Nii kauaks siis tema tähelendu jätkuski. Iseenesest oli see süsteem päris naljakas – Tibi vaatab pilte, avastab, et see naine on mulle kogu aeg meeldinud, kahju, et ta saatesse ei tulnud. Aga tooge ta saatesse. Siis käib naisega paar korda kohtamas, sry, sa ei sobi mulle. Mine minema. See oli vist ainuke kord, kui naine lasi Tibil oma otsust põhjendada ja Tibi talle midagi alatult näkku valetas, kuigi ülejäänud saatesse jäänud tüdrukutele Katrini kohta hoopis muud rääkis. Katrin ise muutus ka pärast väljahääletamist hoopis teiseks inimeseks, selgus, et Tibi talle ei meeldinudki, liiga lühike, tema kõrval ei saa täiskontsi kanda, „minu nõrkus on pikad mehed“.

No comments:

Post a Comment