Friday, April 16, 2010

Unistuste printsess VI

Selles saatest said neiud võimaluse olla Tibiga kohtingul terve öö. See mõte meeldis kõige rohkem Nataljale, kes sellest täitsa arusaamatusse vaimustusse sattus. „Öösel on väga palju tegevusi, öösel on kõik teistmoodi, öösel võib juhtuda nii mõndagi...“ rääkis ta elutargalt. Natalja jättis mulje nagu pioneerilaagris viibiv tüdruk, lõpuks ometi saab siit majast terveks ööks minema! Esimese võimaluse veeta Tibiga ühine öö sai Maarja. Sellele eelnes õhtu, kui nad käisid mingite imelikes kohtades, ühes kohas tiriti mõlemad koos proffide tantsijatega flamenkot tantsima. 6 aastat tantsu õppinud Maarja hindas oma tantsuoskust: Ma olen nagu puust hobune. Õhtu lõpuks said Tibi ja Maarja ümbriku, millega kaasnes lukskorteri võti, kus nad öö veeta võivad. See oli päris naljakas moment, kuidas mõlemad ebameeldivalt üllatunud olid, Maarja kommenteeris koguni, et ma olen päris solvunud, et minust arvati, et ma tahan öö Tibiga veeta.
Natalja kohting muutus kohe täitsa probleemiks. Nimelt nimetas Natalja seda tööks – teda kutsuti kohtamisele kell 10 hommikul, et ta annaks joogatundi. Ja siis Natalja tuligi niimoodi kohale, et ta hakkab tööd tegema. Teised tüdrukud olid isegi kadedad, et Natalja sellise kohtamise sai, kutsus ju Tibi ta esimese tüdrukuna sellest kambast oma koju, aga Natalja küsis selle peale õlgu kehitades: So what? Tibi ise kommenteeris Natalja suhtumist kõige ägedamalt: „Ei tea, võib olla ta ei saanud öösel hästi magada. Võib olla lõi ärgates varba ära, lõi jala ära, lõi pea ära. Hakkas kohvi jooma ja suhkur oli otsas, kohvikoort polnud... Läks välja ja must kass jooksis üle tee...“ Pärast õpetas Tibi tüdrukutele oma lemmikspordiala kung fu-d.
Saate lõpus toodi mängu jokker – Katrin, kes saatesse konkureerijatest Tibile väga meeldis, aga kes saates osaleda ei saanud. Nüüd sai ja ta toodi kohale. Kui tüdrukud väljahääletamisel seisid, vaatasin, et Natlaja hoiab ennast kuidagi krõnksus. Ja Natalja pidigi lahkuma. Jääjad leidsid, et Katrin on neile väga kõva konkurent, just midagi sellist, mis Tibile meeldida võiks – tumedapäine ja küps väga ilus naine. Kristel igal juhul lubas, et tema sellepärast juukseid tumedaks värvima ei hakka, et Tibile paremini peale minna. Tundub, et selle saatega venitatakse lõpmatuseni. Kord tuuakse keegi väljalangenutest saatesse tagasi, siis tuuakse uus osaline juurde. Kui neid kahte poleks tagasi toodud, oleks praegu aeg juba Grand Finale käes, jäänud oleks 3 kandidaati, kelle seast Tibi oma printsessi välja valima peaks. Vähemalt eelmine aasta valis Roberto viimases saates kolme seast.

No comments:

Post a Comment