Tuesday, August 16, 2011

Kuues maitse

Ervin Õunapuu „Kuues maitse“, lavastaja Ervin Õunapuu, R.A.A.A.M

Jälle mingi tühine ja mittemidagiütlev lugu. Indrek Taalmaa mängis edukat tippkokka, kes on võtnud pantvangi. Kõlas päris aktuaalselt, kui lehed pasundasid kaitseministeeriumis toiminud pantvangidraamast ja kavaleht palus publikut osa saama 136 riigi salajasest kokkuleppest. Aga muidu oli ikka selline tühine asi. Kokk avastas kuuenda maitse, mis seisnes kunstiteoste toidu sisse panemises. Nii olid tal maitseaineteks tehtud van Goghi ja kellegi veel maal ning ta kavatses kala grillima hakata Stradivariuse viiulist tehtud süte peal. Kala enda tõid kohale Sõnajalad oma helikopteril, tegevus toimus Radissoni sviidis (kuigi Radissonis ei käi aknad lahti, et oleks saanud helikopteriga mööda sõites, mida rõdule või aknast sisse visata), kala suitsetamine aga tähendas seda, et kokk hoidis kala käes ja tegi suitsu.

No comments:

Post a Comment